Covid-19: Information till dig som reser

18 mars, 2020

Norrtåg fortsätter att köra tåg på samtliga linjer, rekommenderar munskydd med särskilda rekommendationer mellan klockan 6-8 och 16-18. Operatören arbetar samtidigt för att minimera risken för trängsel och minska riskerna för smittspridning ombord.

Vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv dagligen för att du som resenär ska känna dig trygg att resa med oss. Vi vill samtidigt uppmana våra resenärer att vara extra noga med handhygienen och stanna hemma vid minsta förkylningssymptom. Vi ber dig även att ta hand om dina medresenärer och hålla avstånd i våra vagnar.
Nu erbjuder även operatören VY fri ombokning av redan bokade biljetter, även om du köpt en icke ombokningsbar biljett.

Läs mer om Norrtågstrafiken och hanteringen av situationen kring Covid-19 / Corona-viruset på norrtag.se/corona

Norrtåg AB
X