Banarbeten pågår – se din tidtabell

Trafikverket genomför under hösten stora banarbeten på de sträckor Norrtåg trafikerar. Men det är inte all trafik och alla resor som påverkas. Norrtåg uppmanar därför alla de som planerar att resa i september och till mitten på oktober att kolla in de anpassade tidtabellerna och hålla extra koll på aktuell trafikinformation.

Tågresandet fortsätter att öka i hela Sverige. Det innebär fler resenärer och fler tåg som ska rymmas på järnvägen, samtidigt som Trafikverket under några år genomför en storsatsning på underhåll för att på sikt minska störningar för resenärerna.

Höstens banarbeten medför att en del tågavgångar per dag på vissa delsträckor ersätts med buss. Operatören för Norrtågstrafiken, VY, har därför tagit fram en anpassad tidtabell där du som resenär kan se om just din avgång är påverkad. Är den påverkad ser du även tidtabellen för ersättningsbuss eller taxi så att Norrtågs resenärer kan planera sin resa.

De anpassade tidtabellerna finns på https://www.norrtag.se/trafikinformation/ där även den senaste informationen om Norrtågs avgångar finns.

För frågor angående trafikering och ersättningstrafik, kontakta VY Tåg AB: 0771-444 111

För frågor rörande höstens banarbeten, se trafikverket.se

Anmäl dig för att ta del av aktuella händelser frånNorrtågland

LinkedIn Facebook Twitter Mail Link