Norrtåg växer – bli en del av vårt lag

Vill du arbeta med morgondagens hållbara tågtransporter och utveckla tågtrafiken i Norrland? Norrtåg växer och behöver stärka upp med en businesscontroller som kommer få en nyckelroll hos oss. Låter det intressant så ska du läsa vidare!

Vi erbjuder

Regional tågtrafik är ett expansivt utvecklingsområde som växer över hela världen. Norrtåg är ett litet och smidigt bolag i en stor verksamhet där vi har en nyckelroll som motor och kontaktyta mot operatör, underhållare, fordonsleverantörer och myndigheter. Ytterst är målet många och nöjda resenärer med trafik med hög kvalité. Vi erbjuder ett spännande arbete med en hög grad av påverkan och utvecklingsmöjligheter I en tid av stark utveckling. 

Vi har vårt kontor i Umeå men arbetar över hela norra Sverige. Som medarbetare på Norrtåg kommer du till ett litet tight team på sex kompetenta och drivna kollegor där du får en möjlighet att växa in i företaget och med uppdraget. Du får en trygg arbetsgivare där du får skapa din egen roll, med frihet under ansvar.

Om Tjänsten

I rollen kommer du fungera som affärstöd och arbeta med uppföljning av trafikkvalitet, fordonsdata och ekonomisk uppföljning av biljettintäkter och kostnader för produktion. Du rapporterar till ekonomichefen.

I rollen ingår det bland annat att:

  • Förbättra analyser, rutiner och processer samt uppföljning av avtalen, verksamheten och ekonomisk rapportering
  • Medverka i budget- och prognosarbete
  • Arbeta med månads- och årsbokslut
  • du kommer att bli funktionsansvarig för de delar av systemstöd som används för uppföljning av verksamheten.

Vem är du?

Du är civilekonom eller motsvarande med minst fem års erfarenhet. Vi söker en person som är redo att ta en viktig roll i företaget och för dig är utvecklingsmöjligheterna goda. Vi vill att detta ska var ditt nästa steg i karriären och att du ser rollen långsiktigt.

För att lyckas i rollen behöver du förstå affärsprocesser och nyttja din analytiska förmåga.

Du har du ett noggrant och strukturerat arbetssätt, du påbörjar aktiviteter och uppnår resultat. Du älskar att jobba med siffror och excel och kan presentera data på ett tydligt och pedagogiskt sätt.

För dig är förändringar lika med möjligheter och du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt.

Vi uppskattar kollegor som är prestigelösa, nyfikna och resultatorienterade. Är du dessutom en driven initiativtagare och trivs med stort eget ansvar så kommer du att passa hos oss!

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och dina drivkrafter.

Om Norrtåg

Norrtåg är det regionala tågbolaget i Norrland och finansieras av biljettintäkter och de fyra nordligaste regionerna. Norrtåg AB är beställare av trafiken och tillhandahåller fordon och depå till den upphandlade operatören som kör trafiken. Tågtrafiken är en viktig faktor för Norrlands regionala utveckling och ska tillsammans med övrig kollektivtrafik bilda ett väl sammanhållet och attraktivt trafiksystem. Bolaget verkar för att på affärsmässiga grunder, erbjuda samhällsekonomiskt effektiva, attraktiva och långsiktigt hållbara resmöjligheter för de som bor i, verkar i eller besöker regionen. Läs mer om vår verksamhet via www.norrtagab.se

Kontaktuppgifter och ansökan

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells för Norrtågs räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Norrtåg AB. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cathrine Lind på telefonnummer: 070-5770618 eller via e-post: cathrine.lind@jeffersonwells.se.

Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 18 september men ansök redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Anmäl dig för att ta del av aktuella händelser frånNorrtågland

LinkedIn Facebook Twitter Mail Link