X62 Coradia Nordic

Coradiatågen är tillgänglighetsanpassade och trafikerar vanligtvis sträckorna Umeå-Sundsvall och Sundsvall-Storlien. Insteget i nivå med perrong, och det finns inga nivåskillnader heller i tåget. Ombord finns bistro med servering, wifi och eluttag vid sittplatserna.

Vinterbild på tågmodellen X62 Coradia Nordic

Service ombord

Service ombord

Coradiatågen är väl anpassade för resenärer med funktionsvariation. Bland annat är insteget i nivå med perrongen, och det finns rymliga ytor för 3 stycken rullstolar samt barnvagnar och liknande. Det finns även ett utrymme i tåget utformat med en soffgrupp där man kan samlas inför eller efter ett möte. Ombord på denna tågtyp finns bistro som är öppen under längre sträckor och

bemannas när tågvärden viserat och sålt biljetter till de nypåstigna. Har du som resenär en bärbar dator med dig kan du ansluta och ladda den vid varje säte och koppla upp dig mot det trådlösa nätverket som finns i hela tåget. Coradiaflottan genomgår under 2022 tungt underhåll. Detta är viktigt inte minst för att bibehålla en hög komfort för resenärerna.

Anmäl dig för att ta del av aktuella händelser frånNorrtågland

LinkedIn Facebook Twitter Mail Link