Tävlingsvillkor

Avser tävlingen: En natt för två personer på Stora hotellet Umeå.

Tävlingsperiod

Tävlingen pågår perioden 17–25 oktober 2023. Bidrag inlämnade före eller efter denna period bortses.

Tävlingsvillkor

Genom att motivera varför du ska vinna godkänner du tävlingsreglerna och villkoren. Norrtåg AB har då rätt att publicera ditt bidrag i sina kanaler.

Den information som lämnas i bidraget samt information om dig själv, kommer att behandlas vid administration av tävlingen samt vid framtida kontakt vid vinst. Informationen du lämnar om dig själv i bidraget kommer även användas i framtida marknadsföring för Norrtåg AB. I samband med vinst kan publicering av vinnarens namn och tävlingsbidrag publiceras i Norrtåg AB kanaler. Detta avser Instagram, Facebook, LinkedIn och norrtagab.se.

Tävlande under 18 år deltar endast med målsmans tillstånd.

Priset

Vinsten består av en natt för två personer på Stora hotellet Umeå. Ej utplockade vinst kommer inte att ersättas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Priset kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Vinnaren har sex månader på sig att påbörja att plocka ut sin vinst. 

Vinnaren

Vinnaren av en natt för två personer på Stora hotellet Umeå utses av en jury bestående av Joakim Berg, Norrtåg AB och Olivia Rännar, Brightnest. Vinnaren kontaktas via det angivna telefonnumret eller mailadressen i tävlingen.

Övriga frågor

Om du har övriga frågor angående tävlingen eller frågor kring behandlingen av dina uppgifter, vänligen kontakta olivia.rannar@brightnest.se.

Anmäl dig för att ta del av aktuella händelser frånNorrtågland

LinkedIn Facebook Twitter Mail Link